Workshop Zelfzorg

met Celzouten en gezichtsanalyse

Volg de ééndaagse workshop!

Ondersteunend en opbouwend

Tijdens deze workshop maak je kennis met de werking en toepassing van de eerste 12 Schüssler Celzouten en de bijpassende gezichtskenmerken. Je leert hoe je kunt zien en voelen welke celzouten er nodig zijn.

Wat heb jij NU in deze unieke situatie nodig om te kunnen herstellen?

Wat zijn Schüssler Celzouten?

Celzouten zijn minerale verbindingen die van nature in ons lichaam voorkomen. Bij ieder denkbaar proces in het menselijk lichaam zijn deze minerale zouten betrokken. Dr. Schüssler ging er van uit dat ziekte ontstaat als de mineralenhuishouding van de cellen verstoord is. 

De celzouten volgens Dr. Schüssler bevatten deze verkleinde mineralen en zijn met melksuiker in tabletvorm geperst.
Juist deze verkleining zorgt er voor dat het lichaam de Celzouten tot in de cel kan opnemen. Zo wordt het verbroken contact tussen de cel en het omringende weefsel volledig hersteld. Lichamelijke processen zoals vocht-, energie-, en zuurhuishouding  kunnen dan weer plaatsvinden. Het herstel kan beginnen.

Programma

– Hoe werken de Celzouten?
– Hoe herken ik een disbalans?
– Welke klachten horen hier bij?
– Hoe kan ik ze gebruiken voor mezelf en mijn huisgenoten?

Ook de manier van gevoelsmatig en mentaal omgaan met dagelijkse situaties worden meegenomen in de analyse.
We bespreken de gezichtskenmerken van de eerste 12 Celzouten, oefenen met de gezichtsanalyse en de energetische waarneming.

  • Iedereen is welkom op deze leerzame dag met aandacht voor persoonlijke vragen en veel praktische adviezen. Je hebt geen voorkennis nodig.
  • Kosten: €125,- per dag incl. koffie/thee, cursusmateriaal en Celzout-testset.
  • Maximaal 10 personen per workshop.

Overtuigd? Geef je vandaag nog op!

Leuk dat je erbij bent op, nieuwe datum volgt nog in voorjaar 2025 

  • De dag start om 09.30 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Natuurtuin 't Loo, Terlostraat 4 in Bergeijk(NL)
  • Kosten € 155,- incl. cursusmateriaal en testset
De informatie tijdens deze lezing, workshop of cursus is bedoeld ten behoeve van studie, herkenning, bewustwording en verwondering. De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig medisch advies. Ook geef ik, Esther Roijmans, geen mening of adviezen aan derden omtrent hun mogelijke handelingen of activiteiten op basis van deze informatie. Elk vertrouwen dat gesteld wordt in deze informatie en elke handeling die op deze informatie is gebaseerd, is daarmee volledig voor eigen risico.