Doe je ook mee met de studiemiddagen? 

Tijd om te gaan oefenen in de praktijk met de biologische natuurwetten

Ja, ik heb belangstelling


We leren in ons leven verschillende talen,
maar niet de taal van ons lichaam

Kennis doorgeven via Studiemiddagen

Ik houd me al jarenlang bezig met de vijf biologische natuurwetten en neem jou graag mee in deze  nieuwe logische kennis over ziekte en gezondheid. Het is geen kwestie van het uit je hoofd leren, maar je leert van elkaar door ervaringen en casussen te delen. Hoe vaker je er mee bezig bent, des te beter deze inzichten in jou geïntegreerd worden. 


Iedereen die een basiscursus heeft gevolgd kan meedoen aan deze studiemiddagen. Ik zorg voor koffie/thee en iets lekkers. Neem je cursusmap mee, een ervaringsverhaal, een interessante casus of een brandende vraag waar je mee worstelt.

Geef je vandaag nog op!

Hou je kennis up-to-date

Leuk dat je erbij bent!

  • De studiemiddagen starten om 13.30 uur tot 16.30 uur.
  • Locatie: Wilhelminalaan 12 in Reusel (NL)
  • Kosten € 20,-  per keer
  • Graag per keer afzonderlijk aanmelden en betalen
  • Kijk in de agenda voor de data 
De informatie tijdens deze lezing, workshop of cursus is bedoeld ten behoeve van studie, herkenning, bewustwording en verwondering. De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig medisch advies. Ook geef ik, Esther Roijmans, geen mening of adviezen aan derden omtrent hun mogelijke handelingen of activiteiten op basis van deze informatie. Elk vertrouwen dat gesteld wordt in deze informatie en elke handeling die op deze informatie is gebaseerd, is daarmee volledig voor eigen risico.